Skidsemester

Vi har tillbringat en vecka i Lindvallen Sälen. Lite kallt och mulet i början av veckan men sedan soligt och fint.

Barnen har gått på skidskola, 4-åringen i Snögubbar och 6-åringen i Snökanoner. Det är verkligen värt att låta barnen gå i skidskola, de lär sig att åka otroligt snabbt och bra.

Stugan, i Vasabyn, låg bara någon minut från liften så det var helt perfekt. Den var stor och fräsch och vi trivdes bra. I stugan bredvid vår bodde mannens föräldrar samt syster med familj och det är riktigt roligt att vara fler som åker tillsammans.

Vi bokade resan redan i juli förra året då jag var nygravid, men vi resonerade så att det kommer att gå bra att resa med en 2-månadersbebis. Skulle det inträffa något finns det alltid möjlighet att avboka.

Det tog runt 6 timmar att åka inklusive matpaus och lilltjejen sov hela sträckan. När vi stannade för lunch fick jag väcka henne för att amma. Även under veckan gick det bra. Vi hade med vagnen och hade skidor till framhjulen så det var väldigt smidigt.

Det blir definitivt skidsemester nästa vinter också. Då ska även jag åka slalom och kommer att boka in en skidlektion så att jag hänger med barnen i backarna. Eller rättare sagt, har en chans att göra det!

20130328-174505.jpg

Annonser